Kennel Milla Marina

Perro de Agua Espanol

Kasvattajasta

Olen Marjo Saarinen. Kasvatan Milla Marina -kennelnimellä pienimuotoisesti espanjanvesikoiria ja asun Vihdissä mieheni, 13-vuotiaan tyttäreni, kolmen espanjanvesikoiran ja risteytyskanin kanssa. Koska päivätyöni on kodin ulkopuolella, koirankasvatustoimintani on pakostakin pienimuotoista - ja tämä järjestely sopii minulle hyvin :). Espanjanvesikoirani ovat opettaneet minulle jo nyt paljon koiraharrastamisesta ja koirankasvatuksesta, eikä opintie vielä ole lähimainkaan käyty loppuun. Koirien kanssa puuhailu, ulkoilu, treenaaminen ja miksei kilpaileminenkin on sopivasti haastavaa, äärimmäisen palkitsevaa ja oivaa vastapainoa arkiselle ahertamiselle toimistopöydän takana.


Espanjanvesikoirakasvattajana pyrkimykseni on kasvattaa avoimia, sitkeitä ja työteliäitä, perusterveitä koiria espanjanvesikoiran monikäyttöisyyttä unohtamatta. Kannustan kasvattieni omistajia luonnekuvauttamaan tai luonnetestaamaan koiransa, terveystutkimuksia tietenkään unohtamatta. Olen ehdottomasti harrastamisen ja aktiivisen koiraelämän puolestapuhuja, koska "yhdessä jotakin" on ehdottomasti parasta, mitä espanjanvesikoiran kanssa voi tehdä - olkoon se sitten agilityä, pelastuskoiratoimintaa, tokoa, kaverikoirailua, pitkiä kanoottiretkiä, kanttarellien etsintää tai vaellusreissuja!


Kennelnimen Milla Marina sain vuonna 2010 suoritettuani kennelliiton kasvattajakurssin. Olen Suomen Kennelliiton, SuKoKan sekä Vesikoirat ry:n jäsen. Lisäksi toimin aktiivisena jäsenenä/luottamustehtävissä Espanjanvesikoiraharrastajat ry:ssä ja Hiiden Haukut ry:ssä.


Myydessäni tai sijoittaessani koiran, käytän aina kennelliiton sopimuslomakkeita.


Kasvattieni ja omistajiensa yhteiseloa seuraan mielelläni ja järjestänkin säännöllisesti leppoisia kennelpäiviä harrastusten merkeissä.