Kennel Milla Marina

Perro de Agua Espanol

Sira (Milla Marina Orilla Opuesta)

Sira on sijoitustyttöni Nadan ensimmäisestä pentueesta.  Sira asustaa Vihdissä Pian innokkaana harrastuskaverina.  Siran ykköslaji on toko, mutta koska koiraneidissä ja emännässään puhtia riittää kuin pienessä kylässä, myös viikoittaiset agilitytreenit kuuluvat rutiineihin. Lisäksi Sira on päässyt kiitettävästi silloin tällöin kokeilemaan mm. rallytokoa, mejää, doboilua, hakua ja noseworkia. Luonteeltaan Sira on hyvähermoinen, avoin, erittäin taistelutahtoinen ja intohimoisesti läheisiinsä ja harrastuksiinsa suhtautuva nuori neiti.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Camu (Milla Marina Tormenta de Otono)

Camu-neiti on sijoitustyttöni Nadan toisesta pentueesta.  Camu asustaa lähistöllä Kirsin hyvässä huomassa aktiivisena pentuna pitäen emäntänsä kiireisenä.  Nyt puolivuotiaana Camu on erittäin avoin ja sosiaalinen tapaus.  Pentuagility on aloitettu ja aika näyttää, mihin kaikkialle Camu emäntänsä kanssa vielä ehtiikään!


Tira (Yuca de Las Eles)

Tiran hain yhdessä veljensä Miltonin kanssa Espanjan Valenciasta Las Eles kennelistä tammikuussa 2016. Tira asuu Miian lapsiperheessä Kirkkonummella.  Tira valmistui Suomen Hypokoirayhdistyksen hyväksymäksi Hypo-koiraksi syksyllä 2017.  Tira on avoin, leikkisä ja ystävällisesti ihmisiin suhtautuva perroneiti.  

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------